Sunday, December 26, 2004

Boxing Day Brisbanessa =)

Ah. Australiassa ollaan!!!

Mutta palataanpa ajassa taaksepain. Viimeksi jaimme siis siihen, kun olimme lahdossa taas rannalle Singaporessa. Yritimme samalle rannalle kuin viimeksi, mutta jotenkin topeksimme ja lahdimme aivan vaaraan suuntaan. Joku nuori intialaismies tarjoutui auttamaan meita ohikulkiessaan, ja lupasi opastaa jollekin toiselle rannalle. Saimme tarpoa melkoisen matkan, ennenkuin ranta loytyikin, oikein kaunis paitsi vesirajalla lojui isohko kuollut kala :-P

Se intialaismies valitettavasti jai istumaan palmun varjoon, kun halusi vieda meidat viela hotelliimmekin. Emme tietenkaan halunneet, etta se tyyppi tirkistelisi meita tuntikausia sielta palmun alta, joten ystavallisesti sanoimme, ettei tarvitsisi. Ei auttanut. Istui siina kuin liimattu. Onneks jossain vaiheessa se sanoi, etta kay ostamassa jotain, ja samalla pingoimme pakoon :-P

Jouluaaton paras asia oli tietysti se, etta Lasse kulta tuli poikien kanssa Singaporeen :) Jari antoi meille kaikille sopot tonttulakit, ja vietimme loppuillan ne paissamme. Jossain vaiheessa paatimme kokeilla riksakuskien jalkojen kestavyytta, kaksittain istuimme karryihin. Oli kylla vahan kivuliasta katsella, miten laihat vanhahkot papat saivat pinnistella, etta paasisivat ylamakea ylos :-P

Jouluaterian soimme hostellimme ylakerrassa, ilmaista ja HYVAAAAA ruokaa! Meista tuntui aika hassulta viettaa joulu lampimassa, mutta kiva vaan tallainen erilainen joulu :) Parhaimipia joululahjoja oli kylla se, etta sain nahda Lassen ihkaelavana edessani! :)

Seuraavana paivana nukuimme myohaan, ja pojat lahtivat jo Sentosa Islandille. Me tytot pakkasimme kuumeisesti laukkujamme Brisbanea varten, ja Lasse tuli iltapaivalla muutamaksi tunniksi viela sanomaan nakemiin. Taksilla sitten huristeltiin lentokentalle, ja kohti Brisbanea - astuisimme pian todellakin Australian punaiselle maaperalle!

Lento kesti seitseman tuntia, emmeka nukkuneet paljon ollenkaan, joten arvatkaa olimmeko aika vasyneita, kun saavuimme. Silti lahdimme aika heti Gold Coastille, upea paikka! Noin puolentoista tunnin junamatkan paassa Brisbanesta. Taivas oli PILVINEN, mutta silti rusketus valtasi ihomme. Jip jip! Hostellimme on aivan ihana, kauniisti kalustettu, ja kuistilla on hakissa kaksi hassua puhuvaa papukaijaa :)

Vasyneita, mutta onnellisia olemme nyt :) huomenna koetamme tutustua Brisbaneen paremmin. Todellakin uskomatonta, etta olemme Ozissa. Ozin ihmemaalta tama tuntuukin - olen aina halunnut kayda Australiassa, ja siinahan se on nyt jalkojeni juuressa! :)

Hyvaa yota rakkaat ihmiset, taalla kello on 8 tuntia edella Suomen aikaa. Voikaa hyvin - ja hei, kylla kaikki on hyvin, vaikka Malesiassa onkin maanjaristyksia ja vaikka mita. Pelkaan paljon enempi pikku hamahakkeja ja kaarmeita taalla :-P hih.

hugsein, Liisa & Catty

0 Comments:

Post a Comment

<< Home