Sunday, December 19, 2004

hyi Kuala Lumpur!

Hmm, mihin jainkaan.. Ah, shoppailuun.

Kavelimme pitkin ja poikin Orchid Roadia, loydettiin oikein kivoja kauppoja - jalat tosin meinasivat tehda lakon, silla se katu on PITKA! Ja mehan emme ole mitenkaan huippukuntoisia ;) 2kk aikana jalkalihaksemme takuulla tulevat vahvoiksi kuin teras, hah. Kelpaa potkia jumiin menneita ovia jne ;)

Kaikenlaista tavaraa loydettiin ja lompakkomme kevenivat (tahan et sano mitaan, siskoseni ;) mukavasti. Kaikki ruuat ja juomat maistuvat ihan erilaisilta kuin Suomessa, vaikka olis vain perus-cokista. Tai vain kuvittelemme :P Joka tapauksessa, paikalliset hedelmakaupat haisevat niin vahvasti, etta jalat ovat menna alta. Joku karvaisen nakoinen durian-hetelma on jopa kielletty junissa, kun haisee niin voimakkaasti. Kiva.

Arvatkaa mita naimme. Kuun nurinpain. Ma ainakin sapsahdin melkoisesti :P Suomessahan kuun sakarat osoittavat oikealle tai vasemmalle. Taalla kuunsirpin sakarat sojottavat suoraan YLOSPAIN! iip. Ihan kuin olisimme eri maailmassa - spooky. Tahtia ei oikein nakynyt, kun pilvista useimmiten.

Tyhjennettyamme Orchid Roadin kaupat suuntasimme kohti kuuluisaa hotelli Rafflesia, mista yhta kuuluisa drinkki Singapore Sling on syntynyt 1900-luvun alussa. Istahdimme Long Bariin, mista Sling oikeaoppisesti kuuluu nauttia. Eteemme tuotiin kaksi pinkkia drinkkia. Itse en hirveasti tykannyt, mutta Catyn mielesta ok. Kivana lisana meilla oli myos iso kipollinen maapahkinoita, joita soimme hulluina kuin Tiku ja Taku. Siina baarissa sai heittaa kuoret suoraan lattialle, joten arvaa narskuiko alla mukavasti kun siirryimme toiseen poytaan :P

Raffles on tosi okyhieno hotelli - haluan viettaa haamatkani siella :D tosi upea paikka! Niin siisti ja rikkaanoloinen kuin vain voi olla. Aahh. Siirryimme Slingien jalkeen toiseen hotellissa olevaan baariin, Bar & Billiard roomiin. Wow - ruokailuvalineet siella olivat taytta HOPEAA. Painoivat kadessa mukavasti. Catty maistoi Miljoonan dollarin drinkin, josta otin kulauksen ja mielestani maistui kenganpohjalta heh. Se Billiard room oli ylihieno - tunsin itseni pummiksi, joka oli sattunut eksymaan sinne, heh. Yolla sitten lahdimme ja tutimaan.

Perjantai-aamupaivalla kavimme pikaisesti syomassa KFC:ssa, Kentucky Fried Chickenissa, josta saa TOSI hyvaa kanaruokaa, ahh. Iltapaivalla lahdimme juna-asemalle, ja jatimme haikeat hyvastit S'porelle (tietaen, etta palaisimme kuitenkin pian) ja Cherylin perheelle (saaliksi kavi Cherylin pikkuveljea Anthonya, joka halusi olla avulias ja kantoi superpainavan laukkuni ulkona odottavaan taksiin ;P).

Paastyamme junaan ja sen lahdettya matkalle kohti Malesiaa saimme hetkeksi hengahtaa. Voi vietava, miten juna kolisi ja tarisi! Olin ihan varma, etta kohta se syoksyisi kamikaze-tyyliin ulos raiteilta mina hetkena hyvansa. Mutta no, ei syoksynyt ;) Ei ollut kamalan pummijuna, mutta se meteli vain, argh. Aika matkan alussa oli tullitarkastus, ja sekoilimme immigration-korttien kanssa, mut lopulta juna jatkoi matkaansa ja paasimme Malesian puolelle.

TOSI koyhan nakoista vakea, kavi saaliks slummeissa asuvia. Huih. Mut luonto kylla hieno trooppisine kasveineen. Hei, nettiaika loppuu kohta. Olisin halunnut kertoa lisaa, mutta lupaan seuraavassa blogissani kirjoittaa miten kamala Kuala Lumpur on :P heh heh.

Iiiiiiiiiiiiiiiisoin terkuin, Liisa ja Catty :)






0 Comments:

Post a Comment

<< Home