Monday, December 20, 2004

hyi Kuala Lumpur - 2.osa ;-P

Niin.

Lahestyessamme Kualaa ilmassa leijui vaikka mita epailyttavia hajuja, jotka ylittivat neniemme sietokyvyn. yiiii. Perilla tilasimme taksin, ja ajelimme lahella rautatieasemaa olevaan hotelliin. Taynna. Jee. Seuraavakin taynna, mutta kolmannella kerralla tarppasi - kolmas kerta toden sanoo tietysti. Tama Lido-hotelli on ilmeisesti taynna sokeita ja mielipuolisesti virnuilevia munkkeja :-P Huoneemme on aika nuhjuinen, mutta ihan asumiskelpoinen. Saimme jopa uuden kaverin, Raoul-nimisen ISON torakan, joka liikkuu TOSI nopeasti paikasta toiseen! Yritimme tappaa sen vedella, kun Raoul siirtyi suihkun puolelle, mutta ilmeisesti se on joko sitkeaa tekoa tai sitten sen serkku tuli vierailemaan, silla naimme myohemmin taas torakan. jippii. Mutta siihen tottuu kylla :-P

Seuraavana paivana paatimme katsoa millainen Kuala Lumpur oikein on. Ajattelimme samalla ottaa selvaa, missa lahin uimaranta olisi. No niin. Astuimme epaonneksemme LIKAISEEN Kualaan, tasan rautatieaseman takana/lansipuolella, bussiasema kun oli siella. Tungokseen taynna vakea, ja sille rannalle lahti busseja vain iltaisin, joten paatimme luovuttaa ja haistella (!!) Kualan ilmastoa kavelemalla takaisin. Kavelymatkamme paatimme lopetta lyhyeen, silla tuli pimea ja alkoi ukkostaa, mika ei kylla tehnyt Kualan likaista puolta yhtaan natimmaksi.

Tavoittelimme taksia, ja yhden sellaisen saatuamme ojensimme sille hotellimme osoitteen lapulla. Taksikuski upee sokea ei pystyny lukee sita ja passitti meidat takaisin ulos. Miten tommoset puolisokeat oikei voi ajella Kualan hullus liikentees?? Taalla ei edes totella liikennevaloja, kuljetaan pain punaisia ja vihreilla seisoskellaan, vain muutamat uskalikot kulkevat vihreissa. Ja ne moottoripyorat, aargh!

Illalla oli semmoinen fiilis, etta vihaamme Kuala Lumpuria :-P mutta jarkytys meni kylla aikanaan ohi. Tanaan, sunnuntaina, nukuttiin liian myohaan, ja yritimme kayda maailman korkeimmassa rakennuksessa, Petronas Towersissa, mutta liput olivat jo loppu. Piti kuulemma jo aamuvarhaisella hankkia liput. Eli meilla on nyt edessa viela yksi ylimaarainen yo Kualassa, byhyy. Huomenna sitten koitamme Petronasiin. Oli kylla se rakennus upea, ja mielialamme koheni, kun saimme nahda rikkaan ja siistin Kuala Lumpurin - se vain oli lahinna bisnesaluetta, eli varsinaiset asuinalueet kylla useimmiten ala-arvoisia.

Kaupunginosa, missa hotellimme on, ilmeisesti on vammaisten kaupunginosa :-P ku taalla on miljoonittain sokeita ja pesulassa kuuroja tyontekijoita :-D kivaa vaan. Vietamme nyt taman illan sulatellen Kuala Lumpurin omituisuutta, ristiriitaisuutta, haisevuutta ja kaikkea sellaista. Haaveilemme jo paluusta ihanaan S'poreen - mutta olihan tama Kuala jo melkoinen kokemus sinansa, sano.

Nyt lopettelen - kertoilen seuraavalla kerralla paasimmeko S'poreen ja kaikkea sellaista.

Terveisin, Liisa, Catty ja ilmeisesti hengissa oleva Raoul ;-P

pusupusuja, Lasse kultaseni!!!!! ihanaa kun tulet pian! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home